Verslag contactwedstrijden volwassenen

30 maart 2014 | Categorie: Wedstrijden

Daar waar op zaterdag 29 maart de allerjongsten van onze vereniging een Clubkampioenschap Contact op het programma hadden staan, zo trokken die dag ook de volwassenleden van onze vereniging ten strijde.

In drie klassen werd uiterst sportief, maar zeker zeer gedreven en vurig gestreden. Er werd geen punt kado gedaan en iedereen deed zijn/haar uiterste best om te winnen. Ook hier lag het hogere doel niet bij de feitelijke overwinning, maar bij het deelnemen op zich. Degenen die de beschermers durfden aantrekken om er samen met elkaar een mooi en sportief evenement van te maken, dát waren de winnaars van de dag.

De resultaten per klasse:

Einduitslag klasse C
1e plaats Boyd Cap
2e plaats Sam Hermans        
3e plaats Dylan Moers

Einduitslag klasse B
1e plaats Jonas Huls
2e plaats Abdulwahid Hakimi
3e plaats Jules Jansen

Einduitslag klasse A
1e plaats Alex Schepers
2e plaats Johan Hermans    
3e plaats Marc Dreezens

Net als bij de juniorleden beslisten tot slot de winnaars van klasse B (Jonas Huls) en klasse A (Alex Schepers) wie Clubkampioen Contact 2014 werd. In een ietwat ongelijke strijd won Alex met 4 - 1 van Jonas en mag hij dit hele jaar de hoogste eer dragen. Jonas, je hebt supergoed je best gedaan, Alex proficiat met deze prijs!

Cindy Hermans werd door de wedstrijdjury uitgeroepen tot winnares van de Stijlprijs. Cindy schuwde het gevecht niet, liet zich van haar allerbeste kant zien en demonstreerde niet alleen vechtlust, maar ook hele mooie technieken. Complimenten!!!

Voor Marc Dreezens en Alex Schepers was dit Clubkampioenschap het laatste echte wapenfeit binnen onze vereniging. Na het behalen van hun zwarte band in 2013 mochten beide heren nog eenmaal een Clubkampioenschap Stijl als ook een Clubkampioenschap Contact meedraaien. En dat hebben ze glorieus gedaan. Marc werd in december Stijlkampioen, Alex behaalde afgelopen zaterdag de titel Contactkampioen. Vanaf nu zullen Alex en Marc een grotere rol gaan vervullen in het organiseren, leiden en jureren van de diverse wedstrijden binnen en buiten onze vereniging en het coachen en begeleiden van de leerlingen van onze school. Wij wensen hen daarbij veel succes!

Alle foto's van het Clubkampioenschap Contact kun je binnenkort zien op het Facebook account van onze club.