Fantastische trainingsdag

17 september 2024 | Categorie: Algemeen

Op zaterdag 7 september vond de jaarlijkse trainingsdag van onze Kung Fu vereniging Qiúlóng Kung Fu plaats. Er hadden zich 25 enthousiastelingen aangemeld om mee te doen en dat was echt een mooie fijne groep.

Het klopte allemaal deze trainingsdag. We waren opnieuw te gast bij het Pyxiscollege aan de Koning Albertlaan in Lanaken en deze locatie heeft heel veel te bieden. Diverse buitenlocaties voor onze uiteenlopende trainingen en spellen, maar ook een grote sporthal waar we verkoeling vonden.

Het was een prachtige zonnige dag waarin de temperaturen opliepen tot ronduit warm. Op tijd pauzeren en geregeld drinken waren dan ook noodzakelijk. Maar wat hebben we geboft met zoveel zon. Het maakte de dag tot een zomers feest.

En dan de groep. De zwartebanders die de verschillende lesonderdelen verzorgden en de leerlingen die er allemaal vol voor gingen. We hebben veel gelachen en plezier gemaakt, maar ook hard getraind. Het blijft mooi en ook bijzonder dat we met z'n allen zo'n hechte groep zijn. Dank jullie wel allemaal.

Tot slot natuurlijk ook een dankjewel aan de mensen van Brasserie De Zeute Inval uit Meerssen (NL) voor de prima verzorgde barbecue!

  

Dit was de groep die bij deze trainingsdag was:

1. Kristel Grondelaers 13. Mihály Csonka
2. Noé Deckers 14. Felix Bevk
3. Benjamin Swerts 15. Peter Zygmaniak
4. Dries Dolmans 16. Louis Moers
5. Melissa de Notarpietro 17. Milan Thomas
6. Nicky Borkowski 18. Kevin van Glabbeeck
7. Alexander Schepers 19. Dietwig Beckers
8. Yen Smeets 20. Devlin Vranckx
9. Twan Davidts 21. Andrea van Glabbeeck
10. Rik Driessen 22. Nienke Polak
11. Sophie Kleijnen 23. Antonio Noviello
12. Jade Ummels 24. Dimitrios Tiakoudis
25. Marc Vossen

   

    

Enkele sfeerbeelden: