Verslag contactwedstrijden junioren

30 maart 2014 | Categorie: Wedstrijden

Op zaterdag 29 maart jongstleden kwamen de juniorleden van onze Kung Fu vereniging bij elkaar om op sportieve wijze te beslissen wie zich een jaar lang Clubkampioen Contact mag noemen. Niet alleen werd er technisch en zeer fair gestreden, menig jeugdlid behaalde de grootste overwinning op zichzelf door zijn/haar zenuwen te bedwingen en op een juiste manier met de spanning om te gaan. Complimenten voor iedereen, jullie hebben het allemaal erg goed gedaan!

Tijdens dit Clubkampioenschap werd gestreden in vier klassen. Zo was iedere deelnemer ervan verzekerd dat hij/zij ook uitkwam in de klasse die het beste bij hem/haar paste.

Hieronder de uitslagen:

Einduitslag klasse D
1e plaats Yarno Tilman              
2e plaats Keo Ummels
3e plaats Gigi Eijssen

Einduitslag klasse C
1e plaats Thibault Vandenrijn   
2e plaats Matisse Gielen
3e plaats Hans Leufkens

Einduitslag klasse B
1e plaats Roel Biesmans
2e plaats Joris Brugman
3e plaats Rowan van Lieshout

Einduitslag klasse A
1e plaats Bradley Holleman    
2e plaats Jade Ummels
3e plaats Julia Iplik

In een spannende strijd tussen de nummers 1 van klasse B (Roel Biesmans) en klasse A (Bradley Holleman) wist Roel via een 3 - 2 overwinning de hoogste eer mee naar huis te nemen. Roel mag zich een jaarlang Clubkampioen Contact van de junioren noemen. Proficiat kerel, je hebt echt talent!

Tot slot werd Manu Heinen beloond met de Stijlprijs. Ofschoon Manu pas kort bij onze vereniging traint, liet hij zien nu al over mooie technieken te beschikken. Top, heel goed gedaan.

Binnenkort staan alle foto's van dit evenement op het Facebook account van onze vereniging. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.