Waardige afsluiter jubileumjaar

12 december 2013 | Categorie: Wedstrijden

Met nog één mooi evenement voor de boeg - het Kung Fu examen voor de jeugdleden van onze vereniging op zaterdag 21 december aanstaande - sloten gisteravond de volwassenleden van Qiúlóng Kung Fu hun jubileumjaar in stijl af.

Tweemaal per jaar wordt via een heus kampioenschap bepaald wie een jaar lang de eer van 'Clubkampioen' mag dragen. In de eerste helft van het jaar is dat een wedstrijd in de discipline Contact. Gisteren stond de Stijl variant op het programma.

De volwassen deelnemers konden hun Kung Fu niveau demonstreren in 4 categoriën. Per categorie werd uitgemaakt wie eerste, tweede en derde werd om zo vervolgens aan het einde van de avond de uiteindelijke Clubkampioen te kunnen huldigen.

Hieronder de uitslag van dit mooie en zeer geslaagde evenement.

Categorie Handvormen

  1. Marc Dreezens
  2. Eline Gielissen
  3. Marcella Caubergh
     

Categorie Wapenvormen

  1. Alex Schepers
  2. Marc Dreezens
  3. Fabio Severijnen
     

Categorie Zelfverdediging

  1. Nicky Borkowski
  2. Marc Dreezens
  3. Peter Zygmaniak
     

Categorie Breektechnieken

  1. Fabio Severijnen
  2. Nicky Borkowski
  3. Peter Zygmaniak
     

Om te weten wie uiteindelijk de allerhoogste eer verdiende, moesten alle individuele scores per deelnemer bij elkaar worden opgeteld. De optelsom van deze scores bleek uiteindelijk bij één persoon het hoogst: Marc Dreezens.

Doordat Marc in oktober in Nijmegen (Nederland) de Tie Sha Zhang stijlwedstrijd op zijn naam wist te zetten en afgelopen maandag dikverdiend zijn zwarte gordel overhandigd kreeg, rondde hij een glansrijk jaar glorieus af. Proficiat Marc met alweer een nieuwe titel. Super gedaan!

Dank aan alle deelnemers voor jullie inzet en getoonde niveau. Goed dat jullie het aandurven om aan iedereen je Kung Fu te demonstreren. Dat komt je zelfvertrouwen en daardoor uiteraard ook je beoefening ten goede. Iedereen heeft het gisteren heel goed gedaan. Complimenten.
Dank ook aan de toeschouwers die hebben bijgedragen aan een gezellige sfeer.

Meer foto's van de het Clubkampioenschap Stijl zijn binnenkort te bekijken via het Facebook account van onze vereniging.

Alvast aan iedereen hele fijne feestdagen gewenst!!!