Familietraining Chinees Nieuwjaar

1 februari 2014 | Categorie: Algemeen

Het jaar van het Paard
Het Chinese Nieuwjaar valt dit jaar op vrijdag 31 januari. Dan wordt officieel het jaar van het Paard ingeluid. In China is het gebruikelijk om het begin van het nieuwe jaar niet op één moment of op één dag te vieren. Er wordt vaak meerdere dagen de tijd genomen om samen te zijn met familie en het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.

Geheel in de lijn van deze traditie willen wij ook binnen onze vereniging stil staan bij het Chinese Nieuwjaar en samenzijn met familie en vrienden. We doen dit in de vorm van een familietraining. Alle leden van onze Kung Fu vereniging, jong en oud, junioren en volwassenen, zijn persoonlijk en via mail uitgenodigd om samen met familie (vader en moeders, opa's en oma's, broers en zussen, vrienden en vriendinnen, echtgenoten en noem maar op) deel te nemen aan deze familietraining. Deze training vindt plaats op zaterdagochtend 1 februari aanstaande in onze eigen trainingszaal in Lanaken.

We beginnen die dag om 10.30 uur met een gezamenlijke Kung Fu training waarbij vooral het samenzijn en de gezelligheid voorop staan. Het wordt vooral géén fysieke, inspannende of zware training. Iedereen kan meedoen!

Na ongeveer een uur wordt de training afgesloten en is er voor iedereen gelegenheid om samen iets te eten en te drinken. Er is volop vruchtendrank, koffie en thee en er wordt voor lekkere hapjes gezorgd.



Opvangcentrum Ter Dennen
Er zijn géén kosten verbonden aan de deelname aan deze familietraining en de aansluitende lunch. Echter, de familietraining staat dit keer weer geheel in het teken van Opvang- en asielcentrum Ter Dennen in Lanaken/Zutendaal.

Wij verzoeken iedereen dan ook dringend om zoveel mogelijk goede, schone, intacte en bruikbare spullen mee te nemen naar de familietraining. Deze spullen worden na afloop van het samenzijn aangeboden aan de medewerkers en bewoners van het asielcentrum.

Aankomst leden en inname/ontvangst spullen voor Ter Dennen 10.00 uur
Aanvang familietraining 10.30 uur
Einde familietraining 12.00 uur
Gezellig samenzijn met eten en drinken tot uiterlijk 13.30 uur
Aanbieden spullen bij Rode Kruis asielcentrum Ter Dennen 14.00 uur


Aanmelden
In verband met de organisatie vragen wij alle deelnemers om zich (en deelnemende familieleden of vrienden) in te schrijven.

Welke spullen mag je inleveren?
Wij vragen met klem om enkel en alleen onderstaande spullen aan te bieden. Niet kapot of vies, maar bruikbaar en schoon. Bij de inname van de spullen wordt hierop gecontroleerd door leden van onze vereniging!

Welke spullen mag je meenemen:

- sportschoenen
- voetbalschoenen
- koffers (voor mensen die naar een eigen woning vertrekken)
- kinderstoeltjes voor op de fiets
- rugzakken (voor volwassenen die naar school gaan)
- kleding voor tieners

Daarnaast wordt in het centrum binnenkort gestart met een kapsalon. Bewoners kunnen dan materialen lenen en de kappersruimte gebruiken om elkaars haren te knippen. Hiervoor zou het centrum nog enkele tondeuses kunnen gebruiken.

** Kom allemaal naar de familietraining en laten we er samen een warm, gezellig en mooi evenement van maken waarbij wij niet alleen gezellig samen zijn, maar waarbij we ook de bewoners van Ter Dennen een hart onder de riem steken **

Tot zaterdag!!!