Nicky Borkowski Clubkampioen Stijl

11 december 2014 | Categorie: Wedstrijden

In het rijtje Clubkampioenen kan een nieuwe naam worden toegevoegd. Sinds woensdag 10 december 2014 mag Nicky Borkowski zich een jaar lang Clubkampioen Stijl van onze vereniging noemen. Proficiat Nicky, je hebt het heel goed gedaan en je hebt verdiend deze titel in de wacht gesleept.

Onder het toeziend oog van het aanwezige publiek (waaronder een heleboel jeugdleden van onze club = super!!!) werd zoals gebruikelijk gestreden in vier categoriën:

  1. handvormen
  2. wapenvormen
  3. zelfverdediging
  4. breektechnieken


Ofschoon het deelnemersaantal teleurstellend laag was, hebben de aanwezige strijders zich van hun beste kant laten zien. Natuurlijk is het spannend om zo in je eentje je Kung Fu niveau te demonstreren voor een jury, je clubgenoten en publiek. Maar dat maakt uiteindelijk wel het verschil of je doorgroeit en steeds beter wordt of niet. Iedereen die wél aanwezig was en er samen een heel fijn Clubkampioenschap van heeft gemaakt, krijgt superdikke complimenten. Je bent lid van een vereniging, volgt wekelijks je trainingen en bent er dan vanzelfsprekend ook bij als er wedstrijden of evenementen worden georganiseerd. Dat heet in mijn ogen mentaliteit en betrokkenheid.

Categorie Handvormen

  1. Nicky Borkowski
  2. Peter  Zygmaniak
  3. Gaëtan Swerts


Categorie Wapenvormen

  1. Peter Zygmaniak
  2. Nicky Borkowski
  3. Jade Ummels


Categorie Zelfverdediging

  1. Nicky Borkowski
  2. Andrea de Rango
  3. Peter Zygmaniak


Categorie Breektechnieken

  1. Nicky Borkowski
  2. Gaëtan Swerts
  3. Laszlo Graven


Andrea bedankt voor de foto's en Chris bedankt voor je kundige hulp bij het jureren.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van dit Clubkampioenschap. Meer foto's volgen binnenkort op Facebook.