Veel plezier tijdens trainingsdag jeugd

30 juni 2014 | Categorie: Algemeen

Traditiegetrouw sluiten de allerjongsten van onze vereniging hun Kung Fu seizoen af met een trainingsdag. Een hele dag plezier en lol maken om zo twee lange maanden zomerstop door te komen.

Met een gewijzigde opzet was de trainingsdag dit jaar iets korter dan gebruikelijk, maar dat was zeker geen slechte keuze. Alle kinderen waren moe en voldaan toen ze na afloop weer werden opgehaald door hun ouders. En iedereen kijkt terug op een geweldig leuke dag, wat wil je nog meer?

Kung Fu
Tijdens het eerste blok kwamen vier Kung Fu trainingsonderdelen aan bod. Zo gingen de kinderen achtereenvolgens in de weer met:

  • Hand- en voettechnieken op doel en breekplanken:

  • Sparring met beschermers:

  • Wapentechnieken met het rechte zwaard (Jian):

  • Conditie- en krachtoefeningetjes:

Spellen
Na deze Kung Fu onderdelen en een smakelijke lunch was er nog voldoende tijd voor een paar spannende en intensieve spellen (waaronder 'touwtrekken'). Iedereen was heftig fanatiek en dus ook redelijk bek af aan het einde van deze trainingsdag.

Complimenten aan alle kinderen. Jullie waren niet alleen gezellig, lief, leuk en aardig, jullie hebben ook nog eens heel goed meegedaan met alle onderdelen. Dank jullie wel.
Daarbij namens alle kinderen en mezelf een dikke dank je wel aan Alex, Peter, Johan en Melissa voor jullie hulp tijdens deze dag.

Meer foto's vind je in het betreffende fotoalbum op ons Facebookaccount. Klik hier om het fotoalbum te bekijken.

Fijne vakantie iedereen en tot in september!