Kung Fu workshops St-Vincentius

18 mei 2014 | Categorie: Algemeen

Sinds jaar en dag verzorgt onze vereniging workshops voor bedrijven, instellingen en scholen. Zo ook voor de St-Vincentiusmiddenschool uit Lanaken. Tijdens de jaarlijkse sportdag van de eerstejaars vormen de workshops in traditioneel Kung Fu een vertrouwd onderdeel. En leerlingen en onderwijzend personeel zijn ieder jaar weer razend enthousiast!

Afgelopen vrijdag, 16 mei 2014 stonden weer zes workshops op het programma. Elke workshop duurde een uur en de grootte van de groep bedroeg iedere keer zo'n 30 leerlingen.

Het doel van deze workshops is om het Kung Fu uit te dragen. Onze vereniging is bloeiend en we hebben een groot leerlingenaantal. Het is dan ook niet onze bedoeling om nieuwe leden te werven, maar enkel om de leerlingen kennis te laten maken met Kung Fu. Hapkido, Judo en Kickboksen lijken op deze school algemeen bekend. En dan is het zeer waardevol en verrassend om een tipje van de sluier op te lichten van onze verdedigingskunst. De reacties zijn daarom ook altijd zeer positief.

Tot volgend jaar maar weer.

En Johan, bedankt voor je hulp, steun en wijze woorden.