Agenda 2015 is online

5 januari 2015 | Categorie: Algemeen

Na al het feestgedruis rondom Kerst en Oud & Nieuw maken we ons op voor een nieuw jaar. Terugkijkend op een heel mooi verenigingsjaar zien we dat onze Kung Fu club opnieuw is gegroeid en dat we met z'n allen hebben genoten van mooie activiteiten en evenementen. We gaan ons best doen om ook van dit nieuwe jaar net zo'n geslaagd en mooi Kung Fu jaar te maken als 2014. En dat doen we samen met jullie.

Aanstaande woensdag 7 januari beginnen de trainingen weer, zowel van volwassenen als ook van de jeugd. We hopen jullie dan allemaal weer te kunnen begroeten.

Agenda online
In de agenda op onze website staan alle evenementen in chronologische volgorde. Noteer nu alvast alle datums in je agenda, dan weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en erbij bent als iets wordt georganiseerd.

Veranderingen
Dit jaar zullen er geen Tie Sha Zhang (TSZ) wedstrijden worden georganiseerd. Uiteraard blijft de broederband voor ons heel waardevol en belangrijk, maar we gaan het qua wedstrijden dit jaar meer extern zoeken. Naast de traditionele Clubkampioenschappen in Stijl en Contact (die gewoon blijven bestaan), zullen we voor de volwassenleden van de TSZ een aantal externe wedstrijden selecteren. Zowel in stijl als in contact.

Besloten trainingen
Ook voor de besloten trainingen verandert er van alles. Deze worden in een andere vorm gegoten en vinden niet meer eenmaal per maand op een aparte avond plaats. Hoe we de besloten trainingen gaan vormgeven wordt persoonlijk toegelicht aan degenen die het betreft. De zwartebanders van onze vereniging blijven wél maandelijks op een aparte lesavond samenkomen om te trainen.

Trainingsweekend
In 2015 gaan we weer op trainingsweekend. Een heel weekend genieten van Kung Fu en van elkaar. We gaan in september naar onze oude vertrouwde trainingslocatie in Bokrijk, waar we al menig trainingsweekend hebben beleefd. Een mooi vooruitzicht, we zijn blij dat we weer hebben kunnen boeken.

Dit en nog véééééééééél meer vinden jullie in onze agenda. Klik op AGENDA, check hem snel en verheug je net als ons op wat komen gaat! Vinden er gedurende het jaar wijzigingen of toevoegingen plaats in onze verenigingsagenda, dan worden alle leden daar persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Wij wensen onze leden en hun familie/vrienden een heel goed en gelukkig 2015. Dat we er met z'n allen een mooi Kung Fu jaar van mogen maken!